Afwerkingen

Afwerkingen

Bij Stukadoorsbedrijf Kooijman heeft u ruime keuze uit verschillende afwerkingen. Pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, latexspuiten of betonlook. Of u voorkeur uitgaat naar klassiek, basic of modern, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij Stukadoorsbedrijf Kooijman volgen wij regelmatig cursussen bij verschillende fabrikanten en volgen vele workshops om u een zo goed mogelijk aanbod van de nieuwste producten te kunnen aanbieden.

Heeft u uw wanden en eventueel ook uw plafonds laten stukadoren? En wilt u alles nog afwerken met latex of muurverf? Ook hiervoor bent u bij Stukadoorsbedrijf Kooijman in Amstelveen aan het juiste adres.. Wij spuiten altijd met een Latex die afschrobaar is. Matte Latex schrobvastheidsklasse 1. Al vanaf € 6,00 per m2. ( ex. btw ) Uiteraard adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Airless Latexspuiten
Het aanbrengen van latex op de wanden en de plafonds door middel van een professionele airless spuitmachine geeft een superstrak eindresultaat, waarbij de gladheid van de ondergrond blijft. Dit in tegenstelling tot sausen.

De kwaliteit van de airless pomp maakt deels uit aan de kwaliteit van de afwerking. Een goedkope en lichtere airless pomp levert uiteraard mindere kwaliteit dan een zwaardere airless pomp. Om kwalitatief goed te kunnen latexspuiten heb je een pomp nodig die minimaal 1,7 l/min kan opbrengen. Wij werken bijvoorbeeld met een Graco Mark VII. Dat is de krachtigste airless pomp die er is voor latex en kan 6,0 l/min aan. Daar kunnen bijvoorbeeld 2 latexspuiters tegelijk op. Dit is gunstig voor grote projecten om de droogtijd tegen te gaan en banen te voorkomen.

Kijk bij diensten. Daar staan de voor- en nadelen van latexspuiten in tegenstelling tot sauzen.

Opfrisbeurt woning /bedrijfspand
Wilt u snel uw woning betrekken en u heeft geen tijd of een budget dat het even niet toelaat om alles nieuw te stukadoren? Dan kunnen wij ( vaak binnen 2 dagen ) uw woning afplakken en latexspuiten in 1 kleur. v.a. € 6,00 m2 incl. materialen / afplakmateriaal en arbeidsloon.

Spachtelputz Rigo
Bijna alle sierpleisters zijn een mengsel van kleine steenkorrels en duurzame kunsthars. Wij werken enkel met de allerbeste kwaliteit. Rigo Studeco / superieur voor interieur en exterieur.Het is in bijna elke gewenste kleur toe te passen en makkelijk schoon te maken. Tevens is het dankzij de kunsthars een sterke en stootvaste afwerklaag. Ideaal voor gezinnen. Pas op met kleine kinderen. Het kan scherp zijn als ze vallen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

Glitter in de spachtelputz
Wilt u iets aparts met uw spachtelputz? Dan kunt u voor glitter spachtelputz kiezen. De glitters worden met een roller op de spachtelputz aangebracht. U heeft keuze uit verschillende kleuren spachtelputz en glitters, ook de hoeveelheid glitters is naar eigen inzicht te bepalen. Mocht u de glitters zat zijn, dan hoeft u er enkel overheen te sausen. Let wel dat ook hierbij de structuur minder wordt na het sausen. Wij kunnen het ook latexspuiten waardoor de structuur het minst verdwijnt.

Scheuren en reparaties
Stukadoorsbedrijf Kooijman is door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het repareren van scheuren door verzakkingen en/of waterschades. Tevens kunnen wij een offerte maken voor de verzekering indien u de schade moet verhalen. De kosten hiervoor vind u in de prijslijst.

Lijsten en Ornamenten
Afwerkingen met Lijsten en Ornamenten geven uw huis een sfeervol karakter of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning. Ze hebben de eigenschap uw huis optisch te vergroten en geven uw huis net dat beetje meer warmte en uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden voor elk interieur en in iedere stijl.
Er kan een keuze worden gemaakt uit het standaardassortiment: kooflijsten, perklijsten, platte plinten, rozetten etc. Maar de sierlijsten kunnen ook naar uw eigen ontwerp of idee gemaakt worden.

Wij bieden onze diensten aan in een groot deel van Nederland. Kijkt u op de refentielijst waar wij ongeveer onze werkzaamheden uitvoeren.

Latex specificatie:

Specificatie matte latex muurverf

Latex Specificaties


Afwerkingen