Nieuwbouw

Stubeko Nieuwbouw

Nieuwbouw met Latexspuiten

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw woningen met latexspuiten.

We hebben speciale scherpe prijzen voor het compleet afwerken van uw nieuw opgeleverde behangklare nieuwbouw woning. Voor het pleisteren en latexspuiten van de wanden en plafonds ( voor de plafonds rekenen we hetzelfde als voor de wanden. Mits de wanden in dezelfde ruimte ook worden gestukadoord en de plafonds zijn opgeleverd met spack. Indien u dit heeft laten vervallen zal de prijs van de plafonds hoger uitvallen. ) rekenen we ( € 17,50 ex btw ) € 21,17 m2 incl. 21% BTW. Dat is voor wit. Voor een RAL 9010 of 9016 komt er € 0,50 m2 ex btw bij. Dat is de kostprijs voor de kleurstof. Die de leverancier naar ons toe berekend.

Bij een nieuwbouw woning is er de eerste 8 jaar kans op scheurvorming. Het advies is dan ook vaak vanuit de bouw om voorlopig niet te stukadoren. Dat lijkt me geen optie om in een nieuwe nieuwbouw woning te zitten waar behang op de muren zit wat vaak nog duurder is om aan te brengen als bij ons het pleisteren met het latexspuiten daarvan kost. En scheuren? Mocht er een scheur ontstaan zijn deze eenvoudig te repareren. Als het gaat scheuren achter het behang dan is er pas echt een probleem.
De afgelopen jaren hebben wij zo veel nieuwbouw woningen gestukadoord en scheurvorming komt echt heel sporadisch voor. Als het gebeurd is het hoofdzakelijk in de inwendige hoeken. Dus eenvoudig binnen 1 minuut te verhelpen. Wij weten waar eventuele scheurvorming zou kunnen ontstaan en nemen daar ook onze voorzorgsmaatregelen voor. Ook omdat we NOA aangesloten zijn moeten wij ook deze voorzorgsmaatregelen treffen.

Wij gazen alle scheurgevoelige plaatsen af met gaasband en of gitex om scheuren tegen te gaan. Omdat wij al heel veel nieuwbouw woningen hebben gedaan is dat onze specialiteit geworden. We lijmen alles voor en plaatsen ook hoeksperen waar nodig. Uiteraard geven wij ook 5 jaar ( NOA ) garantie op al onze nieuwbouw werkzaamheden. Wij spuiten alles 2x af. De verf die we gebruiken is een professionele matte latex en deze is van een schrobvast klasse 1. Dus ook geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken en badkamer. Voor informatie over latexspuiten kijkt u dan bij diensten.

360 graden foto. Beweeg met de muis over de foto

Op de referentielijst staan een aantal nieuwbouwwoningen die we hebben gedaan.

€ 21,17 per m2 !!! ( incl. 21% BTW )

Stukadoren en Latexspuiten

Diensten Nieuwbouw Latexspuiten
Nieuwbouw met latexspuiten
Diensten Nieuwbouw Latexspuiten
afwerkingen diensten latexspuiten nieuwbouw