Referentielijst

Stukadoor (s) werk en stukadoren met Latexspuiten staan op de referentielijst apart gespecificeerd vermeld.

Op deze pagina / referentielijst kunt u zien waar wij de laatste tijd hebben gewerkt, waar we nieuwbouw met en zonder latexspuiten hebben verricht en waar we bezig zijn of binnenkort gaan beginnen. Heeft u meteen een idee van ons werkgebied.

Er worden vrij veel locaties weergegeven op de referentielijst. ( loopt naar de 1000 ) Dit kan wat lastig zijn met zoomen, maar u kunt ook de zoekfunctie gebruiken. 

referentielijst    Werkzaamheden afgerond

referentielijst Nieuwbouw

referentielijst Nieuwbouw met latexspuiten

referntielijst Werkzaamheden in de planning of bezig

 

PC / Adres
Trefwoord:
Straal:

 

Wij staan ook met een soort referentielijst op qasa.nl , marktplaats.nl en we waren de eerste stukadoors op werkspot.nl ( 01-2008 ) Momenteel doen we daar niet actief meer aan mee.

Als u wilt kunt u vrijblijvend komen kijken naar waar wij aan het werk zijn kunt u contact met ons opnemen. De blauwe troffels op de kaart geven weer waar wij bezig zijn of binnenkort zullen gaan starten. U kunt ons ook even bellen. Er is ook kans dat we bij u in de buurt bezig zijn want niet alles staat altijd op de referentielijst vermeld. De referentielijst wordt regelmatig geüpdatet maar niet elke dag.

U kunt ons bereiken op Tel:020-4415515

 

De lijst met de referenties er op is nog niet volledig en wordt bijna dagelijks bijgewerkt. Er zullen er nog steeds nieuwe adressen worden toegevoegd.

Nieuwbouw Stubeko

We zijn het meeste actief in de volgende gemeentes:

AalsmeerAalsmeerderbrugAbcoudeAlmereAlphen aan den RijnAmstelhoekAmstelveenAmsterdamBaambruggeBadhoevedorp, Blaricum, Bussum, Breukenlen, Cruquius, De Kwakel, Diemen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Huizen, Hilversum, Hoofddorp, Kudelstaart, Laren, Leimuiderbrug, Lijnden, Maarssen, Mijdrecht, Naarden,Nieuwveen, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk,  Ouderkerk aan de Amstel, Oude meer, Rijsenhout, Rozenburg, UithoornUtrecht, Vinkeveen, Vijfhuizen, Vreeland, Vleuten, Waverveen, Weesp, Wilnis, Woerden, Zaandam, Zandvoort, Zevenhoven, Zwanenburg