Stukadoor  Aalsmeer, Latexspuiten Aalsmeer

Als u voor in Aalsmeer stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor latexspuiten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als stukadoor Aalsmeer leveren hoge kwaliteit stucwerk. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten met latex van wijzonol die afschrobbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet laten latexspuiten. In de omgeving van Aalsmeer zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijn Kooijman & zn ( STUBEKO ) zeer ervaren. Niet omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Aalsmeer. Maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij pleisteren uw woonkamer van 40 m2 maar ook 81 kamers met 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met het latexspuiten. Wij zijn de goedkoopste en één van de scherpst geprijsde stukadoors van Aalsmeer en omgeving die wel de hoge kwaliteit leveren die u verwacht.

Latexspuiten

Kooijman Lifestyle experience

Wij als stucadoor Aalsmeer hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds.  Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine. En met een bouwlamp lopen we het ( professioneel ) na. Vervolgens spuiten we het 2x af. Met wijzonol latex schrobvastheidsklasse 2. Al v.a. € 6,00 m2 incl. verf, arbeidsloon en afplakken. ( niet de vloer )  Dus ook de arbeid.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

ContactIMG_0527

Zoekt u een stukadoor Aalsmeer? Of latexspuiten Aalsmeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

 

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Aalsmeer:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Aalsmeer,  Spachtelputz Amstelveen,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer
 

 Stukadoor Aalsmeer Stukadoor Aalsmeer

Wijzonol latexspuiten

Wijzonol latex

IMG_6371IMG_6396  stucadoor aalsmeer latexspuiten aalsmeer stukadoor aalsmeer latexspuiten stukadoor aalsmeer latexspuiten  Stukadoor aalsmeer afwerkingen lijstwerk