Stukadoor  Almere, Latexspuiten Almere

Kooijman Lifestyle experience

Als u voor in Almere stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij als stukadoor Almere leveren hoge kwaliteit stucwerk. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij zijn gevestigd in Amstelveen en Almere valt in onze regio. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit Latex die afboenbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten. In de omgeving van Almere zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijn STUBEKO zeer ervaren. Niet omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Almere, maar ook door onze vele verschillende soorten opdrachten die wij verrichten met stukadoren. Wij pleisteren uw woonkamer van 45 m2 maar stukadoren ook 81 kamers van 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten hebben we de nodige ervaring opgedaan.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige Know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latex spuit bedrijf. Een schilder of spuiter komt altijd na de stukadoor. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied. Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. De lijst is in Almere nog niet up to date en wordt nog steeds bijgewerkt.

 

Contact

Zoekt u een stukadoor Almere? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

stukadoor almere Diensten Nieuwbouw Latexspuiten

stukadoor almere nieuwbouw Stukadoor almere nieuwbouw

stukadoor almere nieuwbouw stukadoor almere spachtelputz

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Almere:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Almere,  Spachtelputz Almere,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer