Stukadoor Amstelveen

Kwaliteit stucwerk voor scherpe prijs!

Kooijman Lifestyle experience

Wij als Stukadoor Amstelveen hebben inmiddels al weer meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren en latexspuiten. Stukadoorsbedrijf Kooijman en STUBEKO stukadoors zijn ook gevestigd in Amstelveen. Wij zijn gediplomeerde stukadoors en een erkend NOA aangesloten stukadoorsbedrijf. Ook zijn we VCA-VOL gecertificeerd: Certificaat 1 Certificaat 2. Dit is verplicht vanaf januari 2016 op de grotere bouwlocaties. Wij als stucadoor Amstelveen werken hoofdzakelijk in onze regio maar zijn in midden Nederland ook veel actief geweest. Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt en waar we bezig zijn en nog moeten beginnen.

Wat doen wij als stukadoor Amstelveen?

Stukadoorsbedrijf Kooijman ( Vader ) en STUBEKO stukadoors ( Zoon ) beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Het afwerken van een Nieuwbouw woning met Latexspuiten is onze specialiteit. Pleisterwerk en raapwerk van wanden en plafonds.  Betonlook. Door de vele workshops die wij volgen blijven we up to date met de nieuwste technieken. Stukadoor Amstelveen is ook gespecialiseerd in reparatie van stuc- en pleisterwerk. Ook stucwerk voor buiten, spachtelputz, plafondafwerking  met lijstwerk, latexspuiten en renovatiewerk kunt u terecht bij stukadoor Amstelveen. Wij stukadoren bijvoorbeeld uw woonkamer van 40 m2 maar hebben ook het Doelen Hotel in Amsterdam gestukadoord. van 17000 m2 . Onze werkzaamheden zijn er voor grote en kleine projecten.

 NOA

 

Waarom ons stukadoorsbedrijf?

Buiten het feit dat wij het meest scherp geprijsde Stukadoor Amstelveen zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. Pleisterwerk v.a. € 7,00 m2 en Latexspuiten vanaf € 5,00 m2. Stukadoorsbedrijf Kooijman en STUBEKO zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij aangesloten zijn bij de NOA heeft u de zekerheid dat wij een degelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens heeft u een nakomingsgarantie en productgarantie van 5 jaar. Doordat wij een jarenlange ervaring hebben opgedaan hebben we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stucwerk. Wij luisteren naar wat de de klant wilt en denken met u mee met het oplossen van bijzondere problemen. Klanttevredenheid en een goede servicegerichte instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 

Wat kost deze stucadoor Amstelveen?

De prijzen van ons stukadoorsbedrijf zijn zeer scherp. We pleisteren al voor € 7,00 per m2 en latexspuiten al voor € 5,00 m2 met afschrobbare verf.  Op de prijslijst staan onze tarieven. Stucadoor Amstelveen maakt vrijblijvend een heldere offerte voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / Contactformulier

 

 

Stukadoor Amstelveen contact Onsbedrijf Kantoor Stucadoor Amstelveen     Stukadoor Amstelveen stukadoor amstelveen afwerkingen lijstwerk Stukadoor amstelveen