Stukadoor Amsterdam: Hoge kwaliteit stucwerk..scherpe prijs!

Wij zijn stukadoor Amsterdam ! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we actief als stukadoor Amsterdam. Stukadoorsbedrijf Kooijman en STUBEKO stukadoors zijn gevestigd in Amstelveen. Daarom hebben we veel klussen gedaan in Amsterdam. Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt als stukadoor Amsterdam en waar we bezig zijn. U kunt daar ook zien waar we nog moeten beginnen. Wij zijn gediplomeerde stukadoors en een erkend NOA aangesloten stukadoorsbedrijf. We zijn VCA-VOL gecertificeerd: Stukadoorsbedrijf Kooijman Certificaat 1 & STUBEKO Certificaat 2.  Vanaf januari 2016 is het verplicht  op de grotere bouwlocaties. Wij als stucadoor Amsterdam werken veel op grote locaties en hoofdzakelijk in de regio maar zijn ook in midden Nederland veel actief.

NOA

Wat doen wij zoal als stucadoor Amsterdam?

Stukadoorsbedrijf Kooijman ( Vader ) en STUBEKO stukadoor ( Zoon ) beschikken inmiddels over een jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en latexspuiten. Wij hebben zeer veel ervaring opgedaan in de loop der jaren met nieuwbouw,  bestaande bouw en renovatie projecten. Particulier of voor vele aannemers. Dit geldt natuurlijk ook voor het latexspuiten van wanden en plafonds. Stucwerk voor buiten, het aanbrengen van sierpleisters zoals spachtelputz, plafond afwerkingen met of zonder lijstwerklatexspuiten met afschrobbare verf en voor renovatiewerk kunt u terecht bij ons als stucadoor Amsterdam. Wij stukadoren bijvoorbeeld uw woonkamer van rond de 35 m2 maar we hebben ook 81 kamers in het Doelen Hotel Amsterdam gestukadoord van 17000 m2 . In opdracht van Stubowa. Onze werkzaamheden zijn er voor kleine en grote projecten.

Voor RTL 4 lifestyle experience hebben we een pand op de Keizersgracht gestukadoord ook in Kooijman Lifestyle experiencesamenwerking met Stubowa.

Waarom ons stukadoorsbedrijf?

Buiten het feit dat we een zeer scherp geprijsde Stukadoor Amsterdam zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. We kunnen natuurlijk niet op tegen de prijzen van onze Poolse en Bulgaarse collega’s maar zitten er niet ver van af. Onze bedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en de Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij aangesloten zijn bij de NOA heeft u de volledige zekerheid dat wij een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens heeft u een ( echte ) garantie die wettelijk staat op 5 jaar. Ons telefoonnummer is over 5 jaar ook nog steeds bereikbaar.

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben met het stukadoren van divers werk hebben we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stukadoorswerk. De klant betaald dus de klant bepaald. Daarom luisteren wij naar uw wensen en proberen met u mee te denken met het eventueel oplossen van problemen indien uw wensen gecompliceerd zijn.

IMG_0542

Wat kost een Stucadoor Amsterdam?

Onze prijzen zijn zeer scherp. We pleisteren al voor € 9,00 per m2 en latexspuiten voor € 6,00 m2 met afschrobbare verf. Op de pagina tarieven staan de prijzen. Stucadoor Amsterdam maakt vrijblijvend een  offerte voor u zonder voorrijkosten.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nuContactformulier

 

Latexspuiten amsterdam             stucadoor amsterdam

Stucadoor Amsterdam IMG_7494Stukadoor Amsterdam

afwerkingen spachtelputz  Stukadoor Amsterdam contact Stukadoor Amstelveen img_3521

Stukadoor amsterdam oud zuid stukadoor amsterdam oud zuid