Stukadoor Vleuten

Stukadoor  Vleuten & Latexspuiten Vleuten Nieuwbouw

Als u voor in Vleuten stukadoor nodig heeft voor uw nieuwbouw woning met latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij als stukadoor Vleuten zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Ook hebben wij speciale scherpe prijzen voor nieuwbouw i.c.m. latexspuiten. Voor € 15,00 m2 ex btw. pleisteren en latexspuiten uw nieuwbouw woning met afschrobbare verf. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Dus ook voor nieuwbouw. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit verf die afboenbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en eventueel opnieuw moet laten latexspuiten. In de omgeving van Vleuten zijn er maar weinig stukadoors die uw nieuwbouw woning stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

Stukadoor Vleuten Nieuwbouw met latexspuiten

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijn Kooijman & zn ( STUBEKO ) zeer ervaren. Niet alleen omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Vleuten. Maar ook door onze diversiteit in opdrachten die wij als stukadoors uitvoeren. Wij pleisteren en latexspuiten uw woonkamer maar stukadoren ook 81 kamers van ruim 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Vooral met latexspuiten hebben wij zeer lange ervaring.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latex spuit bedrijf. Een schilder of spuiter komt altijd na de stukadoor. Een schilder of latexspuiter is of zijn geen stukadoors. Die worden ingehuurd door het schilders en/of latexspuitbedrijf. Zodra de stukadoor weg is gaat het andere bedrijf wat de wanden moet gaan afwerken met latex er in. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. We hebben al veel nieuwbouw gedaan in Vleuten. De referentielijst moet nog worden aangevuld. Dit proberen wij dagelijks aan te vullen.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Contact

Zoekt u een stukadoor Vleuten? Stop dan maar met zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website voor als uw woning in Vleuten al ouder is dan 2 jaar. Kijk naar onze scherpe prijzen voor het opnieuw uitvoeren van uw woning indien deze vol met scheuren zit door ondeskundigheid van uw vorige stukadoor. Voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Stukadoor Vleuten Nieuwbouw met latexspuiten stukadoor vleuten

stukadoor vleuten nieuwbouw stukadoor vleuten nieuwbouw

stukadoor vleuten nieuwbouw Latexspuiten Stukadoor

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Vleuten:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Vleuten,  Nieuwbouw Vleuten,  Pleisterwerk Vleuten ,Latexspuiten Vleuten