Tarieven

Tarieven

Wijzonol latexspuiten

Wijzonol latex

Wij vragen geen geld vooraf. Mits bij grotere opdrachten. Na de bevestiging van een groot project kan er soms een aanbetaling van  20% worden gehanteerd. Deze wordt uiteraard op de eindfactuur in mindering gebracht. U krijgt dan van ons een link via iDEAL.

De betaling is na de werkzaamheden.  Of bij stukwerk i.c.m. latexspuiten in 2 delen. Eerste deel na het stucwerk. Bij grotere projecten / opdrachten van 500 m2+  kan door de aanbetaling in 3 delen zijn.

Mocht u een bouwdepot hebben kunnen wij de factuur ongeveer 14 dagen voor aanvang werkzaamheden aan u geven zodat u rustig het geld kunt vrijmaken uit het bouwdepot. U betaald ons NA de werkzaamheden als deze naar tevredenheid zijn verricht.

 

tarieven
Contant, overboeken, via iDEAL of Pinnen. Onze ( aantrekkelijke scherpe ) prijzen zijn wel gebaseerd op een spoedige / directe betaling NA de werkzaamheden. De spoedige betaling is voor particulieren en ook voor aannemers na afronding werkzaamheden wel een vereiste.

* De kosten voor het opmaken van een  (water) schade offerte zijn € 50 en 10% van het totaalbedrag . Bij het uitvoeren van de werkzaamheden van een schade-offerte na onze expertise zullen de 10% van de gemaakte kosten in mindering worden gebracht op de factuur. Dit doen we omdat er veel schade offertes worden aangevraagd puur voor eigen gewin.

Stubeko