Verbouwingen

Verbouwingen badkamer

Buiten het scherp geprijsde stukadoren en latexspuiten doen wij ook verbouwingen en hebben ook veel aanvragen van klanten voor het tegelen van een badkamer, toilet en of een keuken plaatsen.

Ook het realiseren van diversen verbouwingen tegen een schappelijke prijs zoals een Badkamer, toilet en/of keuken,Verlaagd plafond, Metal stud, metselwerk, schilderwerk,vloeregalisatie enz. enz. kunnen wij verzorgen.
Of gewoon de hele woning renoveren. Samen met onderhoudsbedrijf van A tot Z nemen wij vrijwel alle verbouwingen aan.
Ook een aanbouw is bespreekbaar.

Stuur een email naar ons en wij kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Badkamer en Toilet

De badkamer is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. Onderhoudsbedrijf van A tot Z maakt er werk van om in goed overleg met de opdrachtgever een optimaal en betaalbaar resultaat neer te zetten. Door te werken met vele diversen leveranciers is het mogelijk om uit een breed assortiment een keuze te maken voor het gewenste sanitair in uw toekomstige badkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen tegels en sanitair aan te leveren. Let wel daarbij op dat u geen B-keuze tegels koopt maar gekalibreerde tegels. Tegels van bouwmarkten zijn zelden recht of even groot wat u uiteindelijk in het werk gaat terugzien. Wij krijgen goede kortingen waarbij de prijs niet veel hoger ligt dan de bouwmarkten van de doe-het-zelvers.

Is uw badkamer of toilet nodig aan moderniseren toe en wilt u weten welke werkzaamheden wij voor u kunnen betekenen? Wij zullen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Slopen, stukadoren en het tegelen, en natuurlijk ook het elektra met het loodgieterswerk.

Onderhoudsbedrijf A tot Z heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en heeft verstand van de vele soorten materialen. Het toepassen van natuursteen, marmer of kalksteen voor de luxe uitstraling. Of de betonlook. En er is de mogelijk voor een design badkamer.